IRENE GILABERT COROMINAS

 

Nascuda a Barcelona, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (fent també un ERASMUS a l’école Beaux-Atrs de París, taller de Giuseppe Penone i Christian Boltanski). Posteriorment, també es va  graduar en fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya IEFC (projecte dirigit per Manel Esclusa).
Fa 19 anys que treballa com a mestra d’arts plàstiques d’adults i joves al centre d’Expressió Plàstica Traç (Barcelona) . Paral·lelament, treballa en l’organització de tallers i esdeveniments artístics.
“Sóc una amant de la natura. M’agrada explorar-la tan dins com fora en diversos àmbits per satisfer les meves inquietuds”.

EVA SALA GUÀRDIA

 

Nascuda a Barcelona, és Diplomada en Educació Infantil i Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria professional sempre ha estat relacionada amb l’educació artística dels nens. Des de fa 14 anys exerceix de mestra en el Centre d’Expressió Plàstica Traç (Barcelona) . Paral·lelament, també treballa en assessoraments a escoles i organització de tallers i esdeveniments artístics.
“Sóc una aficionada als viatges i a la descoberta de restaurants, locals i botigues amb encant especial”.

MONTSE TARRAGONA PONS

 

Nascuda a Lleida, és  llicenciada en Filosofia i especialitzada en Estètica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha cursat estudis de Restauració d’obres d’art a l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya (ESCRBCC), compaginats amb classes d’art dirigides a nens al  Traç Centre d’Expressió Plàstica (Barcelona). Actualment treballa i dirigeix Solaç, el seu centre d’art a Mollerusa juntament amb la seva germana i la seva parella.
“Les meves hores lliures les omplo amb la pintura i la costura creativa”.