QUÈ FEM?

Som Koala Art for Kids! Un projecte nou i enriquidor que té com a objectiu la difusió de l’art com a mitjà per a comunicar-nos i relacionar-nos amb tot el que ens envolta. Pensem que l’art té el poder de crear emocions i obrir nous horitzons, i és per això que hem volgut ajuntar-ho amb una altra de les nostres passions: els nens.

 

Confiem en el potencial artístic dels més petits i la seva capacitat innata per a crear. I per això els hi proposem experiències artístiques visuals i plàstiques de tot tipus perquè ells mateixos experimentin, aprenguin i coneguin noves sensacions. Tot sempre des del joc i la diversió.

COM?

 

Oferim una àmplia varietat de propostes artístiques de petit i gran format adaptades a tot tipus d’espais i de necessitats. Poden ser instal·lacions, espais de jocs o tallers sobre un tema en concret.

PER A QUI?

 

Tot i que principalment ens adrecem a un públic infantil, les propostes estan obertes a tothom qui estigui interessat en viure l’art des de dins, des de les ganes de crear, de conèixer, d’experimentar i de sentir.

PER QUÈ?

 

L’art és inclusiu i tothom és lliure de viure’l a la seva manera. Obre ments, fronteres i traça nous camins per tothom. “Koala és una invitació a que cada infant deixi sortir el petit artista que duu a dins”