IRENE GILABERT COROMINAS

 

 

Neix a Barcelona. Llicenciada a Belles Arts per la Universitat de Barcelona (ERASMUS a l’école Beaux-Atrs de París, taller de Giuseppe Penone i Christian Boltanski).
Graduada en fotografia a l’institut d’estudis fotogràfics de catalunya IEFC (projecta dirigit per Manel Esclusa).
Fa dinou anys que treballa com a mestre d’arts plàstiques d’adults i joves al centre d’Expressió Plàstica Traç (Barcelona) i actualment, és membre del seu equip directiu. Paral·lelament, treballa en organització de tallers i esdeveniments artístics.
Amant de la natura, li agrada explorar tan dins com fora d’ella en diversos àmbits per satisfer les seves inquietuts.

 

 

EVA SALA GUÀRDIA

 

 

Neix a Barcelona. Diplomada en Educació Infantil i Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona.

La seva trajectòria professional està relacionada amb l’educació artística dels nens. Catorze anys com a mestra en el Centre d’Expressió Plàstica Traç (Barcelona) i actualment integrant del seu equip directiu. Paral·lelament, treballa en assessoraments a escoles i organització de tallers i esdeveniments artístics.

Interessada en tot tipus d’esdeveniment cultural. Aficionada als viatges i a la descoberta de restaurants, locals i botigues amb un encant especial.

 

 

 

 

 

MONTSE TARRAGONA PONS

 

 

Neix a Lleida. Llicenciada en Filosofia i doctorada en Estètica per la Universitat Autònoma de Barcelona. (UAB)

Cursa estudis de Restauració d’obres d’art a l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Bens Culturals de Catalunya (ESCRBCC) que compagina amb les seves classes d’art dirigides a nens al Centre d’Expressió Artística Traç (Barcelona)

Actualment treballa i dirigeix Solaç, el seu centre d’art juntament amb la seva germana i la seva parella amb qui té dos fills. Omple les seves hores lliures amb la pintura i la costura creativa.